El periodista de TV3 Abraham Orriols visita Figueres per presentar el seu llibre 'Una vida a les muntanyes'

Orriols s'aproxima, en el llibre, a la vida de Marina Vilalta, la pastora més vella de Catalunya, quasi centenària, que viu a Bruguera, un petit poble al peu del Taga

La presentació es fa aquest dilluns 29 de gener, a les 7 de la tarda, a la llibreria Abacus Figueres

Marina Vilalta i Abraham Orriols, en plena conversa.

Marina Vilalta i Abraham Orriols, en plena conversa. / Emporda.info

Emporda.info

El periodista Abraham Orriols visita Figueres, aquest dilluns 29 de gener, per presentar el seu llibre Una vida a les muntanyes (Ara Llibres), una immersió a la vida de Marina Vilalta, la pastora més vella de Catalunya, una dona quasi centenària, que viu a Bruguera, un petit poble al peu del Taga. Durant l'acte, que obrirà un representant del Centre Excursionista Empordanès i es farà a la llibreria Abacus Figueres a les 7 de la tarda, l'autor conversarà amb el comunicador Jacint Casademont.

Una vida a les muntanyes és la història de la Marina, que cobreix un segle, i permet al lector mirar a la muntanya amb tota la seva immensitat i conèixer els que la treballen, els que s’hi han amagat o escapat i els animals que hi viuen salvatges. Ens presenta la força de la natura sobre l’home i com aquest, amb els anys, ha après a entendre-la, preveure-la i i conviure-hi. La història de la Marina ens amplia la mirada sobre el món rural i la saviesa popular del nostre país.