Sortegen un llamàntol en la presentació d'un còmic a Figueres

«El dia del llamàntol» de Sebastià Roig, Jordi Arbonès i Lluís Sala es presenta aquest dijous 25 de gener a la llibreria La Bookman

El llamàntol serà el protagonista de la presentació.

El llamàntol serà el protagonista de la presentació. / Emporda.info

Emporda.info

Les presentacions de llibres solen ser actes que mantenen els protocols tradicionals. Tot i això, a vegades, aquests també es trenquen com serà el cas de la presentació del còmic El dia del llamàntol (Laertes) de Jordi Arbonès, el figuerenc Sebastià Roig i l’il·lustrador Lluís Sala, durant la qual se sortejarà un llamàntol. Aquest sorteig sorprenent, que els organitzadors avancen que es pot fer gràcies als supermercats Esclat de Figueres i Sergi Giró, es farà aquest dijous, a les set de la tarda, a La Bookman Llibreria, de Figueres, entre els assistents a l’acte.

Amb El dia del llamàntol es proposa al lector viatjar en el temps, a l’any 2030 quan Catalunya ja és un estat independent. El còmic, que presentaran els autors i l’escriptor Jordi Casals, enyora els dies gloriosos en què els còmics underground i els setmanaris satírics en català convivien frec a frec en els quioscos.

Portada del còmic 'El dia del llamàntol'.

Portada del còmic 'El dia del llamàntol'. / Laertes