Figueres celebra "La Festa Exquisida" per reconèixer la importància de fer comunitat

La proposta, que s'emmarca en el projecte "Jugar als Barris", tindrà lloc aquest dissabte 2 de desembre, a les 11 hores, al Parc Bosc

Activitat del projecte "Jugar als Barris".

Activitat del projecte "Jugar als Barris". / Santi Coll

Emporda.info

Figueres celebra aquest dissabte 2 de desembre, a les 11 hores, 'La Festa Exquisida', una proposta oberta a tota la ciutadania i que tindrà lloc al Parc Bosc. L'activitat s'impulsa amb l'objectiu de reconèixer el valor individual en la convivència comunitària i la importància de fer comunitat.

La Festa Exquisida se celebra en el marc del "Jugar als Barris, cocreació comunitària d’un itinerari de jocs al Parc Bosc de Figueres", un projecte comunitari, intergeneracional i intercultural per reforçar la convivència i la cohesió social. A més, també es busca fer un vincle més estret entre la població figuerenca i les necessitats culturals i socials d’aquesta amb el Museu.

La iniciativa ha estat impulsada per un grup motor format per onze entitats vinculades amb el barri Juncària-Parc Bosc de Figueres, amb el Museu del Joguet i l’associació de veïns al capdavant, i amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.