Els empordanesos Albert Alforcea i Àngel Amieva parlaran dels processos creatius a la Biblioteca de Figueres

L'il·lustrador i l'actor ofereixen una xerrada aquest divendres, 17 de novembre, a partir de dos quarts de set de la tarda

L’il·lustrador Albert Alforcea i l’actor Àngel Amieva.

L’il·lustrador Albert Alforcea i l’actor Àngel Amieva. / Emporda.info

Emporda.info

El procés de construcció d’un personatge és diferent per a cada artista. Per aprofundir en el tema, la biblioteca de Figueres ha convidat l’actor Àngel Amieva i a l’il·lustrador Albert Alforcea a compartir els seus processos en una xerrada, aquest divendres a dos quarts de set de la tarda.

Tant Amieva com Alforcea comparteixen el fet de ser creatius, arriscats, divertits i figuerencs, a banda de bons amics amb més de trenta anys de trajectòria professional durant els quals han tocat molts pals i només han coincidit creativament en un de comú: els llibres. En aquesta xerrada, aquests dos comunicadors inquiets proposen fer una mirada retrospectiva sobre els seus processos creatius i celebrar així els aniversaris d’alguns dels seus projectes més icònics com la Companyia Capa i Espasa d’Àngel Amieva, nascuda l’any 1993, o l’edició del llibre El Somni Blau (2003) d’Albert Alforcea.