L'empordanès Joanjo Bosk actua a l'auditori del Palau de la Generalitat en un acte del Memorial Democràtic

El cantant figuerenc participa, junt amb Albert Serrano, en la commemoració de la sessió fundacional de l'Assamblea de Catalunya

El cantant Joanjo Bosk, en plena actuació.

El cantant Joanjo Bosk, en plena actuació. / Ferran Sendra

Emporda.info

Aquest dimarts 7 de novembre, el cantautor empordanès Joanjo Bosk té previst actuar a l’Auditori del Palau de la Generalitat. Serà durant un acte de commemoració de la sessió fundacional de l’Assemblea de Catalunya on el cantant figuerenc, acompanyat del guitarrista Albert Serrano, interpretarà clàssics de la cançó protesta dels anys setanta, tal i com anys enrera ho va fer en diversos treballs com ara Cançons de la cançó o l'espectacle Terra i Llibertat. Participen a l’acte Jordi Font Agulló, director del Memorial Democràtic, Gemma Ubasart i González, consellera de Justícia, Drets i Memòria, membres de l’Assemblea de Catalunya detinguts el 28 d’octubre de 1973 a Barcelona entre d’altres. 

Aquest acte l'organitza Memorial Democràtic, conjuntament amb el departament de Justícia, Drets i Memòria. L'Assemblea de Catalunya (1971-1977) va ser una plataforma unitària de l’antifranquisme que agrupava l'oposició catalana política i social contra el franquisme.