Torroella, Vilacolum i Sant Tomàs viuen la festa major

S’obre amb un sopar i ball amb Germanes Massanet i Dj Carpablanca, divendres, i es tanca amb l’actuació de La Nova Blanes aquest diumenge

L’orquestra Mitjanit puja a l’escenari dissabte a la nit.

L’orquestra Mitjanit puja a l’escenari dissabte a la nit. / O. MITJANIT

Emporda.info

Els veïns de Torroella de Fluvià, Vilacolum i Sant Tomàs celebren, aquest cap de setmana, la festa major d’estiu. Ho fan amb propostes eminentment musicals distribuïdes pels tres nuclis tot i que, tant l’inici com el final, es fa a Torroella: divendres amb un sopar de tret de sortida i música amb Germanes Massanet i Dj Carpablanca, i diumenge amb la cobla orquestra La Nova Blanes que abaixarà la persiana de la celebració.

La festa major, organitzada per una comissió integrada per veïns del poble i on col·labora l’Ajuntament, se centra, principalment, en propostes que faran moure l’esquelet. Així, dissabte, a les 11 del matí, ja a Vilacolum, els més menuts podran gaudir amb les activitats proposades per Ludis, lleure i sport. A la tarda, la festa continuarà al nucli de Sant Tomàs amb una audició a càrrec de la cobla Foment del Montgrí. I, tan bon punt toquin les campanes de la mitjanit, donarà el tret de sortida la Nit Jove amenitzada amb la música de Nou Màgics i l’orquestra Mitjanit. No faltaran el concurs de titits i, per allargar la nit, actuarà la dj Carpablanca.

El darrer dia de festa major, diumenge, tindrà dos escenaris. A les 12 del migdia, l’església de Vilacolum acollirà l’ofici solemne i, tot seguit, la cobla La Nova Blanes interpretarà tres sardanes. Ja a la tarda, la diversió es traslladarà a Torroella de Fluvià amb un concert i un ball amb la mateixa formació. Hi haurà servei de bar i lloguer de cadires.