El tercer Festival Indrets de Cadaqués tanca amb un excel·lent regust pels organitzadors i pel públic assistent

Durant cinc setmanes s'han celebrat onze concerts en aquesta vila altempordanesa

Concert de Sariela Camargo a Port Lligat.

Concert de Sariela Camargo a Port Lligat. / Festival Indrets

Emporda.info

El dissabte 5 d’agost, amb la doble proposta de Chivo Chivato i la DJ Misshaving convertint en la plaça del Passeig de Cadaqués en una autèntica festa, va cloure la tercera edició del Festival Indrets.

Durant cinc setmanes, i onze concerts d’estils diferents, però a la vegada amb el punt d’intimitat i proximitat, el Festival Indrets ha tornat a portar moments únics en racons especials de la vila de Cadaqués i Port Lligat.

Josep Noguer, director del Festival Indrets, valora molt positivament l’edició d’enguany destacant l’èxit d’assistència i sobretot un públic entregat des del primer cap de setmana inaugural.

Així mateix, Noguer voldria remarcar la qualitat de les propostes presentades, cadascuna al seu estil i deixant moments màgics per rememorar. En especial, voldria destacar els concerts del guitarrista Pau Figueres i la cantant mexicana Sariela Camargo, ambdós en el ben mig de la platja de Port Lligat. Tots dos concerts, en finalitzar-se, el públic assistent i entregat des del primer tema, van acomiadar els artistes d’en peus.