L’Orquestra de Guitarres de Barcelona desembarca a la Basílica de Castelló d'Empúries el 19 d'agost

Queden poques entrades pel seu concert al Mediterranean Guitar Festival

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona al Palau de la Música

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona al Palau de la Música / Mediterranean Guitar Festival

Emporda.info

L’Orquestra de Guitarres de Barcelona, amb més de 25 anys de trajectòria, és considerada una de les orquestres pioneres del món i reconeguda com una de les millors de l'actualitat.

El pròxim 19 d'agost a les 21h aquests músics arribaran a la Basílica de Castelló d'Empúries per actuar al Mediterranean Guitar Festival. Un concert que ha aixecat una gran expectació, motiu pel qual queden poques entrades disponibles, les quals es poden adquirir a través de la web del festival: http://www.mediterraneanguitarfestival.com 

Durant aquests 25 anys, han format part de l’Orquestra més de 150 guitarristes de nombroses nacionalitats. Alguns d'ells han continuat la seva carrera musical de forma brillant com a solistes. Fins i tot, alguns han estat seleccionats per formar part de l’European Guitar and Mandolin Youth Orchestra juntament amb altres músics de tots els països europeus.

L'Orquestra de Guitarres de Barcelona ha tocat a les sales més prestigioses de l'estat i ha mantingut una intensa activitat internacional, un exemple és quan el 2000 va participar al Festival Internacional de Guitarra de l’Havana o les seves múltiples participacions al Festival de Música del Mediterrani els anys 2008, 2011, 2013, 2014 i 2018 o les seves dues exitoses gires pels Estats Units els anys 2009 i 2011.