El Muga Amunt de Sant Llorenç de la Muga s’estrena al compàs del duet Trankillers

Actuaran aquest dissabte a les 11 de la nit, i el cicle de música portarà dues actuacions més al poble

Duet Trankillers

Duet Trankillers / Alex Franco

Emporda.info

Tot a punt per començar la tercera edició del cicle de concerts de petit i mig format Muga Amunt, que donarà el tret de sortida aquest dissabte 15 de juliol. Organitzat per l’Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga, aquest any seran tres les propostes musicals que arriben al festival. Totes elles combinen la interpretació de versions i el repertori propi d’autoria.

Obriran el cicle el duet Trankillers. Compost per Albert Serrano i Joanjo Bosk, el grup interpreta cançons d’altres artistes que admiren, clàssics del rock i el pop hispà amb alguna sorpresa de creació pròpia. El concert tindrà lloc a les 11 de la nit.

El cicle continua la setmana vinent, en aquest cas amb Madamme Mustash, que actuarà el dissabte 22 de juliol. Anna Gratacós és una cantautora rosinca i presentarà les cançons dels seus treballs en format de duet. Per acabar dissabte 29 de juliol actuarà un trio del Bages i Barcelona: Monstre. En aquest cas, el grup compon les seves pròpies cançons i adapten al català alguns clàssics de la música.

Val a dir que tots els concerts del cicle Muga Amunt tindran lloc en l’incomparable marc de la Font Pudosa, just a tocar al riu Muga i sota la mirada de la torre de guaita de Sant Llorenç de la Muga.