La 44ª edició del Festival Internacional de Cadaqués, que se celebrarà entre el 2 i el 16 d'agost, proposa, com en anteriors edicions, una programació eclèctica pensada per complaure tots els públics amb una variada oferta que va de la música clàssica al jazz, passant pel flamenc. Dels 22 concerts programats en destaquen, per exemple, l'actuació de l'Orquestra de Cadaqués sota la direcció del prestigiós director alemany, Christian Zaccharias, que obrirà el certamen. Altres propostes destacades són l'actuació d'Albert Pla acompanyat del guitarrista de flamenc Diego Cortés o el concert de Miguel Poveda, que clourà el festival. Les entrades ja es poden adquirir al web del certamen.

L'edició d'enguany l'obrirà el prestigiós director Christian Zaccharias, que dirigirà l'Orquestra de Cadaqués en un programa encara per determinar a l'església de Santa Maria. Altres de les actuacions destacades són la de la Cobla Mediterrània, amb 'Dalí i la música del seu temps', a l'església de Santa Maria, el dia 5 d'agost; la del Quartet Brossa a Portlligat, el dia 6; o la del grup format per Andrea Motis & Joan Chamorro Grup, a sa Conca, el dissabte 15 d'agost.

El flamenc serà un dels estils musicals protagonistes en l'edició d'enguany amb les actuacions del 'cantaor' badaloní Miguel Poveda i de Rosalia, que clouran el festival.

L'Ensemble Orquestra de Cadaqués oferirà un concert familiar amb les '7 faules de Lafontaine' (7 d'agost), mentre que el teatre estarà present amb Teatre Nu.Mr. Brownie, a Portitxó (12 d'agost)). També hi haurà poesia amb Amadeu Casas i Tramuntana poètica a Portdoguer (10 d'agost).

Un dels plats forts del festival serà l'actuació d'Albert Pla acompanyat del guitarrista de flamenc Diego Cortés, que actuaran a sa Conca el 13 d'agost. També és destacada l'actuació de Joan Dausà el dia 14 d'agost presentant el seu darrer treball 'On seràs demà?'.

Paral·lelament al festival, un any més s'han organitzat diversos tallers musicals adreçats al públic com , per exemple, un taller de blues o un de percussió.

Dels 22 concerts programats, una desena, els que es fan als escenaris de Portdoguer, Portitxó i la Sala l'Amistat, són gratuïts. Les entrades per a la resta d'espectacles ja es poden adquirir al web del festival.