Així serà el sopar de Cap d’Any més exclusiu de l’Empordà: cuina d’estrella Michelín en un entorn de luxe

El Mirador del Castell celebrarà una revetlla amb vistes al Castell de Peralada, un menú elaborat pel prestigiós xef Paco Pérez, música en viu del grup La Fête, cotilló i moltes més sorpreses

El Mirador del Castell oferirà el sopar de Cap d'Any amb vistes al Castell de Peralada

El Mirador del Castell oferirà el sopar de Cap d'Any amb vistes al Castell de Peralada / Cedida

Xavier Oliva

Xavier Oliva

Nadal ja ha arribat. Carrers plens de llums i decoració, tràfec als comerços per comprar el millor regal per la família, dinars d’empresa i la il·lusió dels més petits que ja esperen al Pare Noel i a ses majestats, els Reis d’Orient. Però l’època nadalenca també és un moment de fer pinya i de reunir-se amb família i amis per celebrar aquestes dates tan assenyalades.

Els sopars de Nadal i de Cap d’Any són les dues reunions més importants. Moltes famílies decideixen fer-ho a casa seva, però moltes d’altres, sobretot en els últims anys, opten per cercar espais on passar aquestes nits tan màgiques. I en el cas de Cap d’Any l’oferta és molt àmplia i variada.

A l’Empordà hi ha una opció que pot convertir aquella nit en memorable amb un menú d’alta cuina del prestigiós xef Paco Pérez i en un entorn únic com és el Castell de Peralada. L’emblemàtic Mirador del Castell ha preparat una nit de gala màgica per donar la benvinguda a l'any 2024 com es mereix. Una nit en la qual la música i la cuina de primer nivell es donen la mà. Vols saber més? Segueix llegint.

Sopar de Cap d’Any al Castell de Peralada

No hi ha millor forma de donar-li la benvinguda a un nou any que gaudint d’una bona celebració. Per aquest motiu, el Grup Peralada ha preparat una revetlla amb cuina de primer nivell, música de la mà La Fête, el grup del programa Col·lapse de TV3, que portaran una selecció de temes de soul, funk, r’n’b i pop dels anys 70 i també de l’actualitat. Una festa plena de confeti i cotilló per gaudir de la millor entrada a l’any 2024. ¡Ah!, hi haurà barra lliure.

El Castell de Peralada

El Castell de Peralada / Cedida

Menú de Cap d’Any al Castell de Peralada

Paco Pérez és un dels cuiners més valorats de l’alta gastronomia catalana. El xef català té quatre estrelles Michelín; dues pel restaurant Miramar de Llança i dues més per l’Enoteca a Barcelona. Pérez també és la mà que signa la gastronomia del Mirador del Castell i l’encarregat d’un menú de Cap d’Any que no deixarà a ningú indiferent.

El prestigiós xef ha preparat una proposta gastronòmica maridada amb els millors caves i vins. Entre els primers destaquen el Gelée de Champagne Rosé i caviar, la Vieira meunière d’avellanes i Carbonara ’23. Pels principals, hi ha opcions com el Llamàntol reposat en brases sobre un bosc d’hivern, Llobarro sobre un mar verd o un Melós de Wagyu a l’estil Wellington. Tot això acompanyat per unes postres de luxe.

Dues nits d’hotel i sopar de Cap d’Any al Castell de Peralada

Pels qui a més d’un sopar de Cap d’Any vulguin també un parell de dies de desconnexió en un espai únic com és el Castell de Peralada, també hi ha una opció que permet combinar les dues coses: sopar més una estança de dues nits a l’hotel de 5*. Un allotjament que ofereix el màxim confort amb unes habitacions i suites de luxe, i un munt d’activitats com el golf o la vinoteràpia del seu Winespa. Aquesta opció inclou un brunch el dia 1 per començar el primer dia de l’any amb tota l’energia necessària.

Reserves

Al lloc web: hotelperalada.com/experiencies

Correu electrònic: callcenter@peraladaresort.com