Viatjar en autocaravana a l’hivern: tres indrets que pots veure en un cap de setmana

La llibertat, la flexibilitat i el contacte amb la naturalesa és el que més valoren els usuaris

El lloguer d’aquest tipus de vehicles ha crescut en l’últim any

Valia Rolling Homes de l’Escala és una de les empreses especialitzades

Lloguer de caravanes per viatjar a l'hivern

Lloguer de caravanes per viatjar a l'hivern / Valia Rolling Homes

Viatjar és un plaer molt necessari. Descobrir nous indrets és una forma meravellosa de trencar amb la rutina i carregar les piles. És indiferent si es fa en un cap de setmana, un pont o vacances, ja que qualsevol moment val la pena. I viatjar en autocaravana és una experiència única que val la pena provar alguna vegada a la vida, ja que és una forma més lliure i flexible de fer-ho.

Segons les dades de l’Associació Española de la Industria i el Comerç del Caravaning (ASEICAR), l’estiu de l’any 2022 van haver-hi més de 50.000 peticions de lloguer d’autocaravanes. Una xifra que no deixa de créixer perquè, any rere any, hi ha més persones i famílies adeptes a aquest tipus de turisme. Una xifra que va començar a despuntar, sobretot, després de la pandèmia.

Per què viatjar en autocaravana?

Hi ha molts motius pels quals cada vegada hi ha més persones que s’aventuren a viatjar amb l'autocaravana i gaudir de les seves vacances tant a l'estiu com a l'hivern. Des de Valia Rolling Homes, empresa de lloguer d’autocaravanes de l’Escala destaquen diferents avantatges a l’hora de fer un viatge d’aquestes característiques.

L'objectiu és viure el plaer i la llibertat d'embarcar-se en una aventura o simplement allunyar-se de tot enmig de la naturalesa, prop d'un llac, un parc nacional, la platja o les muntanyes sense haver de muntar una tenda de campanya o llogar una habitació d'hotel. Sens dubte és una altra manera de fer turisme que et permet conèixer tant les zones més populars com llocs allunyats i menys turístics. Viatjant en autocaravana no sols gaudeixes del destí, sinó també del camí, que a vegades és fins i tot més increïble que la ubicació final, no limitant-te a un únic lloc.

Fer un viatge amb autocaravana és tota una experiència carregada d'avantatges. El teu temps serà de qualitat, no només per les comoditats que suposa viatjar amb la casa a coll i estar sempre a peu de carrer, sinó també perquè trauràs moltíssim partit als teus dies, començant la jornada enmig de la naturalesa i acabant-lo amb belles postes de sol, en qualsevol lloc en el qual et trobis. Si optes per viatjar en una camper o motorhome, tu decideixes els horaris i la ruta.

Tres destinacions per fer una escapada amb autocaravana a l’hivern

L’hivern és un bon moment per viatjar en autocaravana. Els caps de setmana o els ponts com és el cas del de la Puríssima, que enguany oferirà la possibilitat de fer cinc dies de festa, són bones oportunitats per aventurar-se a fer una escapada amb l’autocaravana i descobrir nous indrets. I no cal marxar molt lluny de Girona per gaudir d’espais plens de màgia. Us donem tres idees:

  1. Mercats de Nadal. L’època nadalenca ja ha aterrat i, amb ella, els mercats de Nadal. Vic, per exemple, celebrarà del 6 al 10 de desembre el seu Mercat Medieval, una sortida que, per exemple, es pot combinar amb la Fira de l’Avet d’Espinelves. En el cas de Vic hi ha una àrea de descans d’autocaravanes a només cinc minuts del centre de la ciutat.
  2. Ruta pels Pirineus. Els Pirineus ofereixen a l’hivern un paisatge únic. Els amants de la neu poden anar a esquiar a l’estació de la Molina, per exemple, que disposa d’una àrea habilitada per aquest tipus de vehicles. Però també és recomanable visitar indrets com la Vall de Boí, amb pobles com Taüll.
  3. Visitar la Catalunya Nord. La Catalunya Nord i Occitània són una altra destinació ideal per viatjar amb autocaravana. Collioure, Carcassone, Narbona... són alguns municipis que mereixen una parada. I pels amants de l’ambient nadalenc, és molt recomanable visitar el Village de Noël de Le Barcarès.

Valia Rolling Homes: lloguer d'autocaravanes a l'Escala

Comprar una autocaravana i mantenir-la tot l'any no està a l'abast de tothom, i una molt bona opció és optar pel lloguer. Però, s’han de buscar empreses contrastades i amb experiència per no tenir maldecaps durant el viatge i poder gaudir del camí, com Valia Rolling Homes. També és important saber on pots deixar el teu turisme, i la proximitat dels serveis bàsics per poder marxar amb tranquil·litat.

Valia Rolling Homes és una empresa familiar de l’Escala apassionada dels viatges per carretera i el món camper. La seva flota d’autocaravanes és nova i té una fiabilitat assegurada. Les caravanes de Valia Rolling Homes estan equipades amb calefacció central, aigua calenta i disposen de tots els estris necessaris per gaudir de les vacances en època de neu. Fins i tot disposen de rodes de contacte si el client ho sol·licita. Així mateix, podràs deixar el teu vehicle en el seu aparcament durant el viatge, estarà vigilat, i durant la nit l’entraran en el seu garatge privat.

Una autocaravana de Valia Rolling Homes de l'Escala

Una autocaravana de Valia Rolling Homes de l'Escala / Valia Rolling Homes

Lloguer d’autocaravanes online

Per posar-t'ho el més fàcil a través de la pàgina web de Valia Rolling Homes es pot fer la reserva de l'autocaravana i apreciar les seves característiques. Valia Rolling Homes està a la zona de supermercats i benzineres de l’Escala, així que podràs omplir la nevera sense l’inconvenient de carregar bosses des de casa.

ADREÇA: carrer Closa d'en Llop, 81

TELÈFON: 972 771 264

WEB: www.valia.cat