Fes una escapada a Barcelona amb un 15% de descompte a l’allotjament

Twentytú Hostel està situat en un punt molt estratègic de la ciutat i està ben connectat amb el centre i els principals monuments com la Sagrada Família

Vistes de Barcelona des de la terrassa de Twentytú Hostel

Vistes de Barcelona des de la terrassa de Twentytú Hostel / Cedida

Xavier Oliva

Xavier Oliva

En pocs dies arribarem al Pont de la Puríssima, un moment ideal per fer una escapada i començar a gaudir de l’ambient nadalenc que ja recorrerà bona part de la geografia catalana. És un moment de l’any en què els carrers de tots els municipis s’engalanen amb llums i decoració, moltes ciutats acullen mercats nadalencs i els carrers s’omplen d’una alegria molt especial. I, en aquest sentit, és un dels millors moments de l’any per fer una sortida a Barcelona.

La capital catalana és una de les ciutats on més es pot gaudir de la màgia de Nadal, ja que, més enllà del seu programa festiu, ofereix un bon grapat d’opcions per fer una sortida. Barcelona té l’oferta comercial, gastronòmica i d’oci més gran de Catalunya. I pot ser una bona oportunitat per cercar un regal que potser és més difícil d’aconseguir a l’Empordà.

Però el més important a l’hora de planificar una escapada a Barcelona és trobar allotjament. I, en aquest sentit, hi ha un situat en un entorn únic de la ciutat i ben connectat amb el centre i els principals atractius de la ciutat i que, a més, ara permet reservar amb un 15% de descompte amb el codi nadal2023twentytu al seu lloc web.

Twentytú Hostel: Un allotjament sostenible ben connectat amb el centre de Barcelona

En els últims anys els hostels s’han convertit en una opció immillorable per a viatjar. Una opció molt més econòmica i que, a més, permet connectar d’una forma diferent amb altres persones que s’allotgen al mateix espai. Aquest és l’esperit de Twentytú Hostel, un allotjament sostenible –punt molt innovador- dirigit a famílies, amics, joves esportistes i motxilers.

La sala d'estar de Twentytú Hostel

La sala d'estar de Twentytú Hostel / Cedida

Aquest hostel està situatal cor del 22@, el districte d’innovació i tecnologia de Barcelona, a dos minuts caminant es troba la plaça de les Glòries i el mercat dels Encants; a 15 minuts de la platja, a 20 de la Sagrada Família, i a cinc minuts de la parada de metro de Marina, des d’on només hi ha tres parades fins al centre de Barcelona.

La terrassa és un espai compartit

La terrassa és un espai compartit / Cedida

La sostenibilitat i la innovació formen part de Twentytú Hostel. La seva filosofia es basa en utilitzar els recursos de manera sostenible. Per aquest motiu disposa d’un sistema tecnològic que, entre d’altres accions, automatitza el sistema de climatització i les llums de les habitacions, a més de tenir temporitzadors per la llum i l’aigua i apostar pel reciclatge.

Hostel amb habitacions privades a Barcelona

El concepte de hostel s’està utilitzant cada vegada més en el sector turístic i és una manera diferent d’allotjar-se. El seu punt diferencial és, sense cap mena de dubte, la utilització d'espais comuns on els hostes poden relacionar-se. La sala d’estar, el menjador o la cuina serien alguns dels exemples més comuns.

Una habitació quàdruple

Una habitació quàdruple / Cedida

En el cas de Twentytú Hostel disposa de dos tipus d’habitacions: les quàdruples i les dobles. Totes elles són privades amb bany i dutxa. La seva cuina té tots els estris necessaris i una gran nevera on poder guardar el menjar. El seu menjador és ampli i també disposa d’una zona de Chill Out on relaxar-se. Pels qui gaudeixen d’unes bones vistes, la seva terrassa permet veure la Sagrada Família, el Teatre Nacional de Catalunya o la Torre Glòries.

Habitació doble

Habitació doble / Cedida

Què fer a Barcelona aquest desembre?

Aquest allotjament és una bona forma de descobrir la Ciutat Comtal. Barcelona és una ciutat amable amb les bicicletes i Twentytú Hostel té bicicletes per poder conèixer la ciutat d’una manera diferent. I desembre és un bon moment per gaudir de la màgia de la ciutat. Sobretot pels amants del Nadal.

Al centre i just davant de la catedral, els visitants poden trobar la Fira de Santa Llúcia amb totes les paradetes de decoració nadalenca. Les llums recorren tota la ciutat i destaquen les de passeig de Gràcia o el Gòtic, on també es pot gaudir del pessebre de la plaça de Sant Jaume, davant de la Generalitat.

Fira de Santa LLÚCIA plena en el pont de la Constitució

Fira de Santa Llúcia plena en el Pont de la Puríssima / Arxiu

El Recinte Modernista de Sant Pau tindrà també “Els Llums de Sant Pau”, que el transformarà en un espectacle de llum i color i que acollirà també una pista de gel enguany com a gran novetat. El Poble Espanyol, a Montjuïc, també s’hi podrà gaudir d’una decoració de somni amb espectacles fins el 7 de gener. A tot això cal sumar els clàssics com les visites als monuments de Gaudí, la Model i l’oferta museística de la ciutat.

Si vols fer una escapada a Barcelona aquest desembre, tens un 15% de descompte a Twentytú Hostel utilitzant el codi nadal2023twentytu.

Més informació

Telèfon: 932387185

Adreça: C/ de Pamplona, 114, 08018 Barcelona

Web: https://twentytu.com/