Defuncions del 25 de març de 2024 a l'Alt Empordà

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Empordà

Empordà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Si voleu publicar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

FIGUERES

ROBERT BATLLE TORT "TITO"

Ha mort als 69 anys. Celebració religiosa a la sala de cerimònies de Funerària Vicens, demà dilluns a les 12 del migdia. Serà incinerat.

LES ESCAULES

JORGE LLOPART RABASA

Ha mort als 87 anys. Tenia dos fills. Residia a les Escaules. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

LLANÇÀ

MARUJA MATAS PODADERA

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Ávila Aguilar. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

PALAU DE SANTA EULÀLIA

ROSA SERRA SAMPOL

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pere Martí Carbonell i tenia dos fills. Residia a Palau de Santa Eulàlia. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 3/4 d’1 del migdia, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

VILA-SACRA

DÍDAC CARRERAS AYMA

Ha mort als 88 anys. Era solter. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint