Defuncions del 22 de març de 2024 a l'Alt Empordà

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Empordà

Empordà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Si voleu publicar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

FIGUERES

ANA ROMERO REIXACH

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Oliva Argelés i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JESÚS MARCUELLO MERINO

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Amanda Ordoñez García i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

LLANÇÀ

JUANA BOSCH BUXEDA

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Eugeni Sancho i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

NAVATA

ISABEL CASALS BARGALLO

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Miguel Juanola Pujolar i tenia dos fills. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

PALAU-SAVERDERA

ANNA AMBROSIO PUJOLAR

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Manel Callís Gibrat i tenia un fill. Residia a Palau-Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Darnius.

Subscriu-te per seguir llegint