Defuncions del 19 de març de 2024 a l'Alt Empordà

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Defuncions i necrològiques a l'Alt Empordà.

Empordà

Empordà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Si voleu publicar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

CAMALLERA

JAUME JUSCAFRESA CAMPS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Concepció Estarriola Carreras. Residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà aquest dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Camallera.

ESPOLLA

MARCELA TRULLOLS DELORT

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Jaime Viñas Pujol. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia d’Espolla.

FIGUERES

JOSEP MARIA MIRÓ ALSINA

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Banal Banaset. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ALBERT DESCARREGA TUTUSAUS

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Montserrat Ramogosa Fisa i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Figueres.

ROSES

PERE RIGAU CARRERAS

Ha mort als 98 anys. Era casat amb Flora Barbarà. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

Subscriu-te per seguir llegint