Necrològiques i defuncions del 29 de novembre de 2023 a l'Alt Empordà

Persones difuntes i població de comiat

Emporda.info

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà.

Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

CADAQUÉS

HERIBERT GISPERT RIBOT

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Soledad Royo Rodrigo. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cadaqués.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

DOMINGO RIPOLL CORNELL

Ha mort als 79 anys. Era vidu de Palmira March Marco i tenia un fill. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Castelló d’Empúries.

FIGUERES

CONXITA LÓPEZ CLAVERO

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Antonio Barros Fachal i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.

RAFEL PARRAS SUBIRANA, «Chacho»

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Ana Painado Costa i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar aquest dimarts, a la funerària Vicens de Figueres.

PORTBOU

NÚRIA SUÑER SANS

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Enric Pérez Farré i tenia tres fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Portbou.

ROSES

LUCÍA CUENCA RAMÍREZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Sánchez Carrillo. Residia a Roses. La cerimònia es va celebrar aquest dimarts, a l’església de Santa Maria de Roses.

VILADAMAT

ANTONIO COLOMER MASPOCH

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Rosa Cabarrocas Lidon. Residia a Viladamat. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint