Necrològiques i defuncions del dia 11 de setembre del 2023 a l'Alt Empordà

Persones difuntes i població de comiat

EMPORDA.INFO

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

AGULLANA

ARTUR ESTEVE COMAS

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Mercedes Custojà Puigmal i tenia dos fills. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria d’Agullana.

FIGUERES

EDUARDO ALMENDROS MARTÍNEZ

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Carmen Ureña i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.   

GLORIA MUÑOZ SÁNCHEZ

Ha mort als 23 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la Funerària Vicens de Figueres.   

PERALADA

JORDI ALEMANY AGULLÓ

Ha mort als 50 anys. Era casat amb Natàlia Palahí Ponsí i tenia dos fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà  demà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.  

Subscriu-te per seguir llegint