Vine a provar en exclusiva el Ford Bronco a Garatge Central

El 23 i 24 d’octubre, arriba a Ford Garatge Central Figueres l’Iconic Tour

L’icònic Tour va arribar el 15 de setembre a Tarraco Center, del mateix grup empresarial de Garatge Central.

L’icònic Tour va arribar el 15 de setembre a Tarraco Center, del mateix grup empresarial de Garatge Central.

Emporda.info

Els dies 23 i 24 d’octubre, arriba a Ford Garatge Central Figueres, l’Iconic Tour, l’esdeveniment més esperat pels amants dels vehicles americans, on es podran provar els vehicles Ford més icònics de tots els temps.

Després d’una exitosa primera volta per Madrid, les llegendes americanes arriben a Figueres per a què visquis de prop una trobada inoblidable.

De les 11 del matí fins a les 8 del vespre, podràs provar en exclusiva el nou Ford Bronco, la potència elèctrica del Mustang Mach-E, la capacitat tot terreny del Ranger Raptor i la grandària de l’Explorer. Ford Garatge Central té la sort de poder comptar amb aquests 4 models durant un dia per a oferir a la ciutadania una prova dinàmica del vehicle per la ciutat.

Aquest tour està viatjant per diferents ciutats del territori català durant aquest mes i el 23 i 24 d’octubre, arriba a Figueres.

El vehicle destacat en l’Iconic Tour és el Ford Bronco, el terreny definitiu pels amants de l’aventura. Espanya ha estat entre els mercats elegits per a la seva comercialització, on arribaran unitats limitades d’aquest emblema americà.

Per tal de poder provar una de les icones americanes, cal reservar cita a Garatge Central.