El germà petit de la gamma X es renova per convertir-se en una proposta molt més captivadora. Els seus principals canvis es troben a l’exterior, manté uns propulsors que han fet els deures i que compliran l’exigent normativa d'emissions EU6d-temp.

Estèticament, el nou BMW X1 canvia de manera considerable respecte del seu antecessor. A la part frontal, la graella és més gran i arriba a unificar-se amb els nous fars led autoadaptables, amb un disseny molt estilitzat. El para-xocs integra els fars antiboira led i les entrades d'aire que incorpora ara són més grans.

La part posterior del nou BMW X1 també arriba carregada de novetats. La inserció que incorpora el faldó posterior ara està acabada en el color de la carrosseria, i els llums posteriors són de led.

Pel que fa a l'interior, el nou BMW X1 presenta una pantalla central tàctil de 10,25 polzades i un quadre d'instruments amb tecnologia de panell negre. Com a opció, també ofereix il•luminació ambiental amb sis colors seleccionables.

MOTORS EFICIENTS

Si fem una ullada als motors, el nou BMW X1 ofereix tres propulsors de gasolina amb potències que van des dels 140 CV de la versió bàsica fins als 231 CV de la versió XDrive 25i. Pel que fa al dièsel, el BMW X1 presenta quatre motors d'última tecnologia. El més petit serà el 16D de 116 CV de potència, seguit per l’SDrive/XDrive 18d de 150 CV, l’Sdrive/XDrive de 190 CV i, finalment, l’XDrive 25d, el més alt de la gamma amb una potència de 231 CV. Tots els motors compleixen la norma EU6d, de manera que estan preparats per al futur. Pel que fa a les caixes de canvis, estan disponibles blocs manuals de sis velocitats i automàtics de doble embragatge de set velocitats, aquests últims particularment eficients.

La principal novetat del nou BMW X1 arribarà la primavera de l’any 2020 amb una versió híbrida endollable. Basada en la versió xDrive25e, el nou model lluirà l’etiqueta de zero emissions. El motor de gasolina desenvoluparà una potència de 125CV, mentre que l'elèctric desenvoluparà 95 CV. Tot plegat oferirà una potència combinada de 220 CV.

En mode totalment elèctric la seva velocitat màxima és de 135 km/h, mentre que amb el motor de combustió arriba als 192 km/h. A més, serà capaç de resoldre el 0-100 km/h en tan sols 7 segons.