Aquest dissabte 24 de novembre arriba a Girona Ecolab¸ un esdeveniment gratuït i obert al públic on es resoldran tots els dubtes sobre la mobilitat sostenible. Mitsubishi Motors, a través d’aquest projecte, té com a objectiu conscienciar al públic sobre els avantatges de la mobilitat respectuosa amb el medi ambient. En aquesta ocasió, l’Ecolab se celebra al Concessionari Oficial Mitsubishi Motors a Girona, AM 94 Motor.

Acompanyats de Carlos Pastor, Doctor en ciències físiques, Coordinador del Laboratori de Contaminació Atmosfèrica de la Universitat Miguel Hernández d’Elche i Catedràtic de la universitat de l’àrea de física aplicada, a les 11 del matí, s’abordaran totes les qüestions sobre les noves tecnologies en relació a la conducció Eco. Es tractaran temes sobre la mobilitat sostenible, aportant informació pràctica i útil, com tipus de conducció eficient, etiquetes ambientals, restriccions al trànsit, estalvis (impostos, combustibles i manteniment), a més d’altres temes pràctics sobre la càrrega, les emissions, etcètera. Els assistents també tindran l’oportunitat de provar el nou Mitsubishi Outlander PHEV 2019.

L’aforament és limitat i la manera d’apuntar-se a aquesta jornada és sol·licitant una invitació a través de la pàgina web www.ecolab-mitsubishi.es.

A més, el projecte Ecolab, contempla arribar, en la seva primera fase a altres localitats del territori espanyol.

Quan?

Dissabte 24 de novembre. Inscripció gratuïta. Places limitades.

On?

AM 94 Motor, Concessionari Oficial Mitsubishi Motors a Girona

Carrer Dr. Joan Torró Cabratosa, 38 (AP7 - Sortida Girona Sud)