Interdiesel, concessionari oficial de la marca Nissan a Figueres, ha rebut de mans de Marco Toro, conseller director general de Nissan Iberia, el trofeu que acredita a aquesta concessió com a guanyadora del premi Nissan Global Awards 2017.

Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor Co s'atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Tan sols 169 concessionaris, de les més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat aquest any els difícils reptes que el Global Awards 2017 plantejava. Per Interdiesel és el seu segon Nissan Global Awards, a més de manera consecutiva.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda , entre d'altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.

En l'acte de lliurament del premi, Marco Toro ha declarat: "Avui és un dia molt important per a Interdiesel, ja que aquest premi distingeix Interdiesel com l'elit mundial dels concessionaris de la marca Nissan". "Heu millorat en qualitat de vendes i postvenda, però el món tan competitiu en què ens movem exigeix seguir millorant en aquestes ràtios.".

Tot i els bons resultats fins al moment, Marco Toro, va posar el focus d'atenció en l'envelliment del parc: "A Girona, l'antiguitat mitjana del parc és de 12 anys i això és molt de temps, ja que els nous vehicles estan a "anys llum" dels antics en aspectes mediambientals i de seguretat. Per això, segueix sent important que des de les institucions i el sector se segueixin donant suport mesures per emprendre una decidida renovació del parc, aprofitant a més la situació per promoure les noves tecnologies, molt més eficients i segures, com ho són els vehicles elèctrics 100% zero emissions. ".

Per la seva banda, Robert Espigol, Gerent d'Interdiesel, ha declarat durant la cerimònia del lliurament del premi "Per a nosaltres és una gran satisfacció rebre per segona vegada aquest premi tan important ja que és un reconeixement a tots els que formem part del Grup de Interdiesel a la nostra feina i suposa una confiança immensa i un estímul per seguir treballant en millorar dia a dia i en fer que la marca Nissan ocupi les primeres posicions a Figueres. ".

Sobre Nissan a Espanya

Nissan compta amb cinc centres de producció a Espanya -situats a Barcelona, Àvila i Cantàbria-, on fabrica la furgoneta NV200 i la seva versió 100% elèctrica e-NV200 i el nou pick-up Navara; i el camió lleuger NT400 / Cabstar. A més, Nissan Espanya té un centre de R + D per a motors i desenvolupament de vehicles industrials lleugers, així com centres de recanvis i de distribució. La seu de vendes d'Espanya i Portugal es troba a Barcelona. En total, més de 5.000 persones treballen en Nissan a Espanya i el 2017 es van produir més 100.000 vehicles.