El nou Audi A5 ja ha passat a formar part de la llista de models favorits per fer-se amb un lloc en la votació final dels Premis Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica i La Vanguardia. La segona generació de la gamma de coupés esportius de la firma alemanya ha estat la guanyadora de la votació del passat mes d'agost, reforçant d'aquesta manera les seves possibilitats d'accedir a la selecció final de la qual sortirà el definitiu guanyador de la quinzena edició de aquests guardons. Un primer triomf l'aconseguit per l'A5 que se suma als també aconseguits per altres models com els Renault Scénic, Mégane i Talisman, Jaguar F-Pace, Seat Ateca, Audi Q2 i Ford Edge, els quals van vèncer gràcies als vots dels lectors dels diaris d'aquests dos grups editorials en les anteriors eleccions mensuals realitzades.

Pel que fa a la votació de setembre, penúltima d'aquesta primera fase del concurs, tres nous models són els protagonistes al web. Uns aspirants com els nous Infiniti QX30, Mercedes-Benz GLC Coupé i Opel Mokka X, tots ells un clar reflex de les tendències tot terreny que caracteritzen el mercat de l'automòbil a l'actualitat.

Bosch Car Service, amb el Cotxe de l'Any dels Lectors

Els participants en l'actual edició del Cotxe de l'Any dels Lectors entren tots els mesos de manera directa en el sorteig d'interessants regals oferts per Bosch Car Service, una de les multinacionals de referència del sector del servei a l'automobilista.

Així doncs, un total de 6 vals amb un valor de 200 euros per a la xarxa de servei de Bosch Car Service s'han sortejat entre els lectors que han participat en aquesta vuitena votació del concurs en 2016, i altres tants es tornaran a sortejar entre tots els participants al llarg d'aquest mes de setembre.