La teva mascota i aquesta aplicació et poden ajudar a lligar

Sortir a passejar amb la teva mascota pot ser una perfecta oportunitat per trobar l'amor

La teva mascota et pot ajudar a lligar.

La teva mascota et pot ajudar a lligar. / PROSTOOLEH

Bruna Segura

Les mascotes són els nostres acompanyants més fidels i amb les quals establim unes rutines. Ara, lligar gràcies a les teves mascotes és possible amb aplicacions dissenyades per a això. Existeixen més de 300 aplicacions destinades a buscar l'amor, però algunes estan dissenyades per a determinats col·lectius, com els amants dels animals.

Trobar l'amor gràcies al teu gos o gat és l'objectiu d'aquesta aplicació de cites. Sortir a passejar amb la teva mascota pot ser una perfecta oportunitat per trobar l'amor.

Aplicació Animalear

Animalear és una aplicació per conèixer a la teva ànima bessona gràcies a la teva mascota. Alguns es preguntaran com sorgeix la idea per a fer una aplicació destinada a conèixer persones a través de les seves mascotes. La veritat és que aquesta idea va sorgir en una botiga de mascotes i gràcies al seu fundador, Óscar Puig, que va voler unir, d'alguna manera, les relacions amoroses amb els seus animals.

D'aquesta manera, els usuaris poden contactar amb altres amants dels animals, compartir gustos fins fins i tot connectar d'una manera sentimental. La majoria dels quals utilitzen aquesta app queden per a fer un passeig amb les seves mascotes amb intenció de compartir aquest amor pels animals, però sobretot, de conèixer-se personalment.