Aquests són els premis del Sorteig de Nadal 2023 que s'han repartit a l'Alt Empordà

També han caigut diversos premis en altres comarques de Girona

Sorteig de Nadal 2023.

Sorteig de Nadal 2023. / Europa Press

Josep López Navarro

Josep López Navarro

El Sorteig de la Loteria de Nadal 2023 ha deixat rastre a l’Alt Empordà, tot i que tímidament. I és que un dècim de la Grossa, el 88.008, s’ha venut a Figueres, concretament al centre comercial Nou Centre.

Això sí, aquest no ha estat l’únic número premiat que ha caigut a la comarca, ja que el tercer cinquè premi, el 88.979, també s’ha venut a Figueres. Així mateix, el cinquè cinquè premi, el 01568, ha esquitxat la Jonquera, on s’ha venut un dècim.

Pel que fa a les comarques gironines, a Girona capital també s’han venut dècims de la Grossa. L’Administració de Loteria Sagarrull i la de Loteria la Creu han repartit els números premiats.

Al mateix temps, el segon premi ha deixat una sèrie premiada a Palamós, a l’Administració número 1, que ha repartit 1.250.000 euros.

Respecte al tercer premi (el 31938) i al quart (el 93361), no han esquitxat ni Girona ni Catalunya. I és que el tercer s'ha venut íntegrament a Biar (Alacant), mentre que el quart ha deixat 165 sèries a Alginet (València), 7 a Algemesí (València), 5 a la Luisiana (Sevilla), 5 a Benifaió (València) i 3 a Villena (Alacant).

En canvi, els cinquens premis sí que han esquitxat la província gironina. El tercer cinquè premi, el 88.979, ha deixat premis a Sarrià de Ter i Sils, a banda de Figueres. I una estona abans, el 45.353, segon cinquè premi, havia deixat premiats a l’Administració número 1 de Porqueres. També un dels cinquens premis s’ha distribuït a Salt.

Catalunya, banyada de sort

La Grossa de Nadal ha quedat molt repartida aquest any, i molts premis han anat a parar a diversos punts de Catalunya. S’han venut dues sèries a Badalona i una més a Sant Vicenç dels Horts i a Tortosa. A més, s’han repartit dos dècims a Barcelona, i un més a cinc municipis catalans, a banda de Figueres. Són Cornellà de Llobregat, Manresa, l’Hospitalet de Llobregat, Horta de Sant Joan i Reus.

Més enllà de Catalunya, s’han venut 50 sèries a Madrid, 20 a Jaén i 15 a Écija, a Sevilla.

Cal destacar que el primer premi enguany s’ha fet esperar i s’ha cantat a les 13.16 hores, superant el 2014, quan es va cantar a les 13 hores. Està dotat amb 4 milions la sèrie i 400.000 per dècim.

Podeu consultar si el vostre dècim ha estat premiat aquí: