La policia deté un home després de trobar tres morts en ple carrer de Nottingham

Tres persones més estan sent ateses a l’hospital després d’haver patit un intent d’atropellament amb una furgoneta

Desplegament de les forces de seguretat a Nottingham

Desplegament de les forces de seguretat a Nottingham / JACOB KING/PA WIRE/DPA

Lucas Font

La policia de Nottingham ha detingut aquest dimarts un home de 31 anys acusat d’assassinar almenys tres persones aquesta matinada. L’alarma s’ha activat sobre les 4.00 hores, quan s’han trobat els cossos de les dues primeres víctimes. El cos de la tercera víctima ha sigut trobat poc després en un altre punt de la ciutat. Els agents han confirmat que tres persones més estan sent ateses a l’hospital després d’haver patit un intent d’atropellament amb una furgoneta.

Poc després dels fets, la policia ha acordonat el centre de la ciutat i ha activat un important desplegament amb desenes d’agents armats. A la zona també s’hi han desplaçat diverses ambulàncies i camions de bombers. La confusió s’ha apoderat de la ciutat en les primeres hores del matí, després de l’anunci d’un «greu incident» que ha obligat a tancar el trànsit i a cancel·lar el servei de tramvia.

«Demanem a la població que sigui pacient mentre avancen les investigacions»

En un comunicat, la cap de la policia de Nottinghamshire, Kate Meynell, ha apuntat que els tres incidents estan relacionats, tot i que ha assenyalat que la investigació es troba encara en un estat molt inicial. «Demanem a la població que sigui pacient mentre avancen les investigacions», ha assegurat.

Les imatges publicades a Twitter mostraven les principals carreteres acordonades amb cinta policial blava i blanca i els agents vigilants. La situació s’ha anat estabilitzant a mesura que avançava el matí, amb un nombre considerable de persones desplaçant-se amb normalitat pels carrers veïns a la zona acordonada.