La dona que ha aparegut morta a Torroella de Montgrí hauria rebut diverses punyalades

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

EFE

La dona que ha estat localitzada morta dins d'un vehicle a Torroella de Montgrí hauria rebut diverses punyalades i seria una veïna de la localitat d'uns 45 anys, han informat fonts properes al cas.

La dona es trobava en parador desconegut des de dissabte i, en no poder contactar amb ella, els seus familiars van anar a posar-ho en coneixement de la policia, i finalment aquest migdia se l'hauria pogut localitzar gràcies a la ubicació del seu telèfon mòbil, en un camí de terra secundari del que porta a la desembocadura del riu Ter, a la zona coneguda com la Gola del Ter.

En arribar al lloc, els Mossos han localitzat un vehicle, que segons les primeres informacions no seria propietat de la víctima, i la dona, asseguda al seient del conductor, sense vida, i, posteriorment, la comitiva judicial ha certificat la seva mort.

El vehicle s'ha trobat en una zona de camps, poc transitada, a uns 3-4 quilòmetres de Torroella i 5 o 6 km de Pals.-

Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona estan investigant les circumstàncies de la mort i intentant reconstruir les últimes hores de vida de la víctima, que feia anys que vivia a Torroella i tenia diversos fills.

El cos de la víctima, que presentava diverses punyalades, ha estat traslladat fins a l'Institut de Medicina Legal (IMLC) de Girona on els forenses li faran l'autòpsia per aclarir quina va ser la causa exacta de la mort i quan es va produir.

El Jutjat d'Instrucció número 3 de la Bisbal d'Empordà, que porta el cas ha decretat el secret de sumari.