Mor la passatgera d’un turisme en una col·lisió frontal contra un conductor begut a l’N-II a Vilademuls

La víctima, que anava al seient del copilot, tenia 87 anys i era veïna de Celrà

Els Mossos detenen el conductor de l'altre cotxe per un homicidi per imprudència greu

Un accident entre tres vehicles obliga a tallar la circulació de l'N-II a Llers

Un accident entre tres vehicles obliga a tallar la circulació de l'N-II a Llers / Mossos d'Esquadra

Emporda.info

El Servei Català de Trànsit informa que dissabte al vespre es va registrar un sinistre viari a l’N-II al punt quilomètric 732,3 a Vilademuls. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18:53 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes i va morir la passatgera davantera d’un dels cotxes, M.G T, de 87 anys i veïna de Celrà. La conductora i un passatger posterior del mateix vehicle van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital Dr. Josep Trueta de Girona. 

El conductor i únic ocupant de l'altre vehicle implicat va resultar ferit menys greu i els Mossos d’Esquadra el van detenir per un homicidi per imprudència greu i per un delicte contra la seguretat viària, atès que va donar positiu penal en alcoholèmia amb una taxa de 1,23 mg/l.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d’excarceració, i tres ambulàncies i l’equip de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).