La cursa de Bombers i l'Oncolliga a Girona va aconseguir ahir el seu objectiu i han arribat a superar el miler de participants. Des de l'organització s'ha fet molt bona valoració del canvi d'emplaçament, ja que aquest any les activitats s'han centrat al passeig de La Copa, on s'ha ubicat la sortida, l’arribada, l’avituallament final i diverses paradetes solidàries.

La prova solidària comptava amb dos recorreguts de 5 km i 10 km que resseguien les Ribes del Ter i hi havia també curses infantils i una categoria de 5 km exclusiva per a bombers equipats amb EPI. Les inscripcions amb un valor de 10 euros estaven destinades a l'Oncolliga.

A les 9.30 h van començar les curses infantils de 300 m (4-6 anys), 600 m (7-9 anys) i 1.200 m (10-12 anys). Tot seguit, a les 10 h van sortir els participants a les curses de 5 km i 10 km, dos recorreguts circulars amb molt poc desnivell que ressegueixen les Ribes del Ter. Com a novetat, a la cursa de 5 km hi han corregut també els bombers, amb la seva equipació de treball.