El veí de la Bisbal de l'Empordà, Albert Solà, ha mort aquest dissabte a causa d'un infart. Solà era conegut per afirmar ser fill no reconegut del rei emèrit, Joan Carles I.

Segons ha pogut saber Diari de Girona, del mateix grup editorial que l'EMPORDÀ, Solà es trobava amb uns amics a un bar de la capital baix-empordanesa quan, després de sortir a fumar, va caure a terra. Els amics i cambrers van avisar a emergències, però no van poder fer res per salvar la seva vida.

Albert Solà sempre havia defensat que el seu pare biològic és Joan Carles I. Segons explicava, quan va decidir investigar sobre els seus orígens (va ser adoptat per la família Solà Jiménez de la Bisbal quan tenia 9 anys), va detectar una sèrie "d'irregularitats". Més tard, va contractar uns detectius que van determinar que la seva mare era "d'una important família de la burgesia catalana", un fet que garantia, per Solà, la possibilitat que la mare biològica "es trobés amb el Rei".

A la partida de naixement apareix una referència: "chupete verde". Alguns historiadors consultats per Albert Solà expliquen que es tracta d'una menció que "només consta a les partides dels que són fills de la reialesa". Però el nom explícit del rei Joan Carles no apareix en cap dels documents del naixement de Solà.

Solà tenia previst participar en el programa "¿Quién es mi padre?" de Telecinco la setmana vinent, on els protagonistes són fills no reconeguts de personatges famosos.