Xumetra lidera la reacció de l'Escala

Un gol als minuts afegits consuma la primera victòria després de la marxa d'Arnau Sala (3-2)

L'Escala celebrant la victòria d'aquest migdia. | FC L'ESCALA

Emporda.info

L'Escala s'ha retrobat amb la victòria després de tres derrotes consecutives. Ho ha fet pocs dies després de la renúncia d'Arnau Sala com a entrenador de l'equip i amb Botxi com a tècnic provisional. Amb els tres punts contra el Badalona, rival directe, els anxovers han aconseguit sortir de la zona de descens.

Els blaugranes han començat guanyant aviat amb un gol de Fortu (19'). El Badalona ha capgirat el resultat i s'ha posat per davant al minut 65. Xavi Aparicio, deu minuts més tard, ha anivellat el marcador i als minuts afegits Jordi Xumetra s'ha retrobat amb el gol i ha donat la victòria a l'Escala. Tres punts que poden representar l'inici d'un canvi de dinàmica de cara a buscar la permanència a la Tercera Federació.

Diumenge que ve (12h) l'Escala té una oportunitat d'or per sumar tres punts més. Jugaran al camp del Castelldefels, el segon per la cua, amb l'objectiu de sumar dues victòries per primer cop a la temporada.