Aquest és l'indret de la Costa Brava on Anna Lewandowska ha desconnectat aquest cap de setmana

La dona de Robert Lewandowski publica unes imatges fent esport en un icònic racó de les comarques gironines

Anna Lewandowska.

Anna Lewandowska. / INSTAGRAM ANNA LEWANDOWSKA

Bruna Segura

Que la família Lewandowski està enamorada de Catalunya des de la seva arribada a Barcelona, és un fet més que demostrat. És habitual veure publicacions a les seves xarxes socials visitant la ciutat, racons del país i especialment, les platges.

Anna Lewandowska, dona del futbolista polonès, va penjar aquest cap de setmana, unes boniques fotografies d'un racó de la Costa Brava, on ha començat el cap de setmana. A les imatges se la pot veure amb roba d'esport, després de fer exercici al camí de ronda de Lloret de Mar, amb el mar de fons. A part d'ella fent esport, també s'hi poden veure fotos de les cales i del camí, una de les típiques instantànies de la Costa Brava, amb el títol "la millor manera de començar el dia després d'una setmana ocupada. Què tal el vostre matí?". La publicació té ja més de 43.000 "m'agrada".

No és la primera vegada que Anna Lewandowska visita les comarques gironines. El passat novembre la mateixa Anna va deixar constància de la visita de la família a la Garrotxa, on van visitar el volcà Croscat, Olot i Besalú.