Ara fa més de 20 anys...

Striptease a la piscina de Vilafant: "Les dones criden, xisclen i es barallen"

 Va ser una nit de setembre del 2002 i una crònica publicada en el nostre mitjà explicava que l'acte havia reunit poc més de 150 dones

Imatge de l'espectacle d'striptease a la piscina de Vilafant.

Imatge de l'espectacle d'striptease a la piscina de Vilafant.

En una societat com l'actual, on allò políticament incorrecte no té cabuda, no entendríem que un espai públic pogués acollir un striptease, però per increïble que sembli, ara fa una mica més de vint anys, la piscina de Vilafant ho va fer. Va ser el setembre de 2002, i una crònica publicada a l'EMPORDÀ, titulada "Striptease i xiscles a la piscina de Vilafant", començava explicant que l'acte havia reunit poc més de 150 dones. "Els boys, que han sortit de Madrid a les tres de la tarda i han vingut amb el cotxe 'a tope', sopen al bar de la piscina. Diuen no tenir por de les dones. 'Ens agrada tot el que es relaciona amb l'espectacle'", continuava la notícia.

"Criden, xisclen i es barallen per grapejar algun dels monumentals boys"

La crònica explicava també que el responsable de la piscina, que esperava a l'entrada, afirmava que "tan bon punt això comenci, toco el dos". "I no s'equivoca, quedar-se enmig d'aquell munt de fèmines pot ser molt perillós. Així ho demostren tan bon punt els quatre boys salten a l'escenari", seguia. A més, explicava que les dones "criden, xisclen i es barallen per grapejar algun dels monumentals boys". La crònica acabava dient: "Després de dos stripteases integrals, la festa s'acaba, però no les ganes de gresca de les fèmines. El grapat d'homes que hi ha fora tremolen esperant-les".

Així era l'article original:

2002090320020909048 page 0001

L'article original. / Emporda.info