LOTERIA

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE reparteix 40.000 euros a l'Alt Empordà

El venedor Antonio Gallego és qui ha portat la sort 

Cupons de l'ONCE.

Cupons de l'ONCE. / FDV

L’ONCE ha repartit 40.000 euros a Figueres en el sorteig del ‘Cuponazo’ del passat divendres, 5 de gener. El venedor Antonio Gallego és qui ha portat la sort a la capital de l'Alt Empordà, des del seu quiosc ambulant ubicat a la plaça Creu de la Mà, 4.

Gallego va vendre un cupó electrònic, per TPV, premiat amb 40.000 euros. "Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi", expliquen des de l'ONCE.

L’agència de l’ONCE a Figueres presta serveis personalitzats a 160 afiliats i afiliades i compta amb 71 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. 

El ‘Cuponazo’

Segons expliquen des de l'ONCE, el ‘Cuponazo’ ofereix cada divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i una sèrie de 6 milions d'euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de “pels dos costats pots ser guanyador”, premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre darreres xifres; 50 euros en les tres primeres i en les tres darreres xifres; 6 euros en les dues primeres xifres i dues darreres; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a la darrera xifra (segon reintegrament). 

"Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures", apunten des de la institució. I afegeixen: L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries"