El Roses manté en suspens la salvació a Primera Catalana per un penal a l’afegit

Els rosincs perden al camp del Bosc de Tosca (2-1) a l'últim minut i tenen quatre punts de coixí quan resten tres partits

L'onze inicial del Roses al camp del Bosc de Tosca

L'onze inicial del Roses al camp del Bosc de Tosca / AER

Empordà

Empordà

El Roses, desè de Primera Catalana, té quatre punts de marge respecte al descens a Segona Catalana quan en queden nou en joc després de perdre al camp del Bosc de Tosca (2-1), el dissabte. Els garrotxins, en plena caiguda lliure i situats en antepenúltim lloc, en descens, van trencar la ratxa contra els altempordanesos.

Un gol de penal de l’exolotí Enric Vallès en el temps de descompte va deixar el Roses amb les mans buides, que havia perdonat un grapat d'ocasions, amb dos pals inclosos. Abans del gol fatídic, el rosinc Joel Huertas, també de penal, havia establert la igualada a la represa -Ale havia avançat el Bosc de Tosca.

Dissabte, davant el Mollet

Els d’Eric Pérez van deixar escapar una ocasió d’or per tenir la permanència virtual a Primera Catalana, però encara tenen marge per culminar-la: Mollet, Tossa i Banyoles seran els tres últims rivals. La següent final serà el proper dissabte (15 h) a Mas Oliva contra el conjunt vallesà.

TEMES