Futbol

El Roses supera el Cardedeu i fa un pas gegant per la permanència

Un solitari gol del pitxitxi rosinc Ali Gueye (1-0) dona els tres punts als de Mas Oliva, que tenen cinc punts de coixí amb el descens

L'onze inicial del Roses en el partit contra el Cardedeu

L'onze inicial del Roses en el partit contra el Cardedeu / AER

Empordà

Empordà

L'Agrupació Esportiva Roses té cada cop més a prop la permanència a Primera Catalana en la temporada de l'estrena a la categoria. Els nois d'Eric Pérez són desens i han agafat cinc punts de coixí respecte al descens a Segona Catalana quan ja queden només quatre jornades per finalitzar el campionat. El triomf clau contra el Cardedeu (1-0), que marca el límit de la permanència, dona oxigen als altempordanesos per encarrilar la salvació. Un solitari gol del pitxitxi rosinc Ali Gueye -quinzè gol del curs- abans del descans va deixar els tres punts a Mas Oliva, el dissabte passat.

Dissabte, retorn de Curiel contra el Bosc de Tosca d'Uri Santos

En el pròxim partit el Roses podria tenir la salvació virtual ja que visita el penúltim classificat, el Bosc de Tosca, que es troba en plena ratxa negativa i que esgota els darrers cartutxos per intentar la salvació. Els garrotxins són entrenats des de fa pocs dies per Uri Santos, exdavanter del Peralada i del Miapuesta Figueres. El duel es jugarà aquest dissabte (17 h) a Les Preses i Eric Pérez recuperarà Aleix Curiel després de complir el cicle de cinc targetes grogues.