El 40è aniversari de la Fundació Gala-Salvador Dalí, protagonista de 5,5 milions de cupons de l’ONCE

L'organització dedicarà el cupó del pròxim dissabte, 23 de desembre

El 40è aniversari de la Fundació Gala-Salvador Dalí, protagonista de 5,5 milions de cupons de l’ONCE.

El 40è aniversari de la Fundació Gala-Salvador Dalí, protagonista de 5,5 milions de cupons de l’ONCE. / ONCE

Emporda.info

L’ONCE dedicarà el cupó del pròxim dissabte, 23 de desembre, al 40è aniversari de la Fundació Gala-Salvador Dalí. En total es posaran a la venda cinc milions i mig de cupons que serviran per difondre la Fundació, ubicada a la seu de la Torre Galatea, que és la imatge de la butlleta.

L'ONCE ha decidit dedicar aquest cupó a la Fundació Gala-Salvador Dalí per la tasca que desenvolupa per promocionar, fomentar, divulgar, prestigiar, protegir i defensar, al territori estatal i al de qualsevol altre estat, l'obra artística, cultural i intel·lectual del pintor. "La Fundació Gala-Salvador Dalí és una referència i coneguda a tot el món. Per nosaltres és tot un honor que 5,5 milions de cupons de l’ONCE difonguin la seva imatge arreu", apunta Guillermo Fernández, director de l’ONCE a Figueres.

El Sueldazo del Cap de Setmana de l’ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó. I premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a altres quatre cupons.

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els sistemes d'avaluació i seguiment més exigents definits per l'Associació Mundial de Loteries i l’Associació Europea de Loteries.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels més de 19.000 venedors i venedores de l'organització, 2.400 d’ells a Catalunya. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.