Guanya 4,3 milions d'euros a la loteria per Nadal i segueix treballant

El treballador d'un supermercat, que va pensar que havia guanyat 43.000 euros, s'aixeca amb una sorpresa multimilionària i decideix no deixar els seus col·legues penjats

Va celebrar el premi coincidint amb el Nadal. LIAM MCBURNEY

Va celebrar el premi coincidint amb el Nadal. LIAM MCBURNEY

Les festes de Nadal van prendre un gir insospitat per Jonny Johnston, un repartidor de menjar de 45 anys del supermercat Tesco, quan va descobrir que havia guanyat un impressionant premi de 3,8 milions de lliures esterlines (4,3 milions d'euros) a la Loteria. Després de completar la seva ruta habitual de repartiment dissabte, Jonny va rebre un correu electrònic de la Loteria Nacional amb la promesa de "bones notícies sobre el seu bitllet".

Amb la idea que havia guanyat un modest "Lucky Dip", Jonny se'n va anar a dormir sense pensar-hi gaire. No va ser fins diumenge al matí que ell i la seva parella, Christina, van decidir comprovar l'aplicació de la Loteria Nacional. La sorpresa va ser enorme quan es van adonar que el premi era molt més gran del que havien imaginat.

Jonny va explicar: "Estava assegut al voral del llit intentant comprendre el que veia. Simplement mirava els números al meu compte. Vaig pensar que potser havia guanyat 38.000 lliures. però després hi havia massa zeros."

Amb la incertesa encara flotant, Jonny va passar el telèfon a la Christina perquè ho comprovés, i la incredulitat va arribar a tots dos. "Ambdós vam començar a pensar que era una broma, potser fins i tot una estafa! Vam decidir que era millor trucar a Camelot i comprovar-ho de nou."

Només quan l'equip de la Loteria Nacional va confirmar la sorprenent recompensa de 4,3 milions d'euros, les notícies van començar a transformar-se en realitat. Jonny i Christina van compartir l'alegria amb els seus fills, però l'aventura encara no havia acabat per Jonny.

Completar el seu torn

Amb el premi multimilionari garantit, Jonny es va comprometre a completar el seu torn de "click and collect" a Tesco el mateix dissabte abans de Nadal. Amb una actitud humil i decidida, va continuar repartint àpats de Nadal als clients, que mai van sospitar que l'home que els ajudava era ara un milionari.

Jonny va explicar la seva decisió de treballar malgrat la seva fortuna recent: "Vaig pensar que podria ser una bona oportunitat per deixar els meus companys amb una bona impressió i assegurar-me que tot estava en ordre per a ells. La gent al meu voltant sempre ha estat important per a mi, i no volia que res canviés."

Tot i l'impacte dels 4,3 milions d'euros, Jonny es va mantenir centrat en les seves responsabilitats laborals. Amb una combinació d'humilitat i joia, va concloure: "Encara no m'ho puc creure. Això és un somni fet realitat per a mi i la meva família. Estic increïblement agraït i encara intento entendre-ho tot."