Mor l'actriu Itziar Castro a la piscina de Lloret

Tenia 46 anys i era coneguda en el món de l'entreteniment

Itziar Castro.

Itziar Castro. / JOSÉ IRÚN (RTVE)

Eva Batlle

L'actriu Itziar Castro ha mort aquest dijous a la matinada a la piscina de Lloret de Mar. Castro era molt coneguda en el món de l'entreteniment i ha perdut la vida als 46 anys.

Les causes de la mort s'investiguen i els fets han succeït cap a la una a la piscina municipal de Lloret de Mar. Els efectius d'emergències s'han traslladat a la zona perquè els alertaven que hi havia una persona amb aturada cardíaca. L'actriu s'ha començat a sentir malament quan ja era fora de l'aigua de la piscina i és quan hauria entrat en parada.

A lloc s'han desplaçat dues dotacions de la Policia Local de Lloret i dues unitats del SEM.

La dona estava a fora de l'aigua quan li han practicat les maniobres de reanimació RCP, però han estat infructuoses i cap a les dues de la matinada s'ha certificat la seva mort. A partir d'aquí s'ha activat la Comitiva Judicial.

Castro es trobava fent un assaig d'un espectacle amb el Club Natació Kallípolis confirmen fonts municipals que dirigeix l’exnedadora i entrenadora de natació sincronitzada Anna Tarrés. Aquesta entitat tenien llogada la piscina per portar a terme les proves i en aquell moment en feien de llum, entre altres.

L'espectacle que preparaven era de natació sincronitzada anomenat "Un món de fantasia" i s'havia d'estrenar el dia 17 de desembre. Comptava amb dues artistes convidades, una d'elles, Itziar Castro.

"Respecte a la família"

El seu amic, guionista i director Frankie de Leonardis ha fet pública la tràgica notícia a través de les xarxes socials i afirma que "la família demana respecte a la seva privadesa durant aquest difícil període de dol. Agraïm als mitjans de comunicació i al públic per la seva comprensió i consideració en aquest moment difícil".

Itzíarr Castro ha participat en diverses sèries de televisió així com pel·lícules. Per exemple havia format part de la sèrie de TV3 com El cor de la ciutat o El crac. També era molt coneguda pel seu paper de Gоya Fernández a la sèrie de la Fox, Vis a vis.