Alfred Garcia, Pep Sala i Natxo Tarrés canten a l'exitosa Gala Benèfica Albert Sidrach a Peralada

L'esdeveniment per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil Sarcoma d’Ewing es va omplir amb 450 assistents

La gala del dissabte passat

La gala del dissabte passat

Emporda.info

L’Associació Albert Sidrach, de Figueres, va celebrar el dissabte passat la tercera edició de la Gala Benèfica al Castell de Peralada amb el ple absolut d’assistents. Un esdeveniment plenament consolidat al calendari amb la presència de més de 450 convidats amb personalitats, representants polítics i empresaris reconeguts a tot el territori amb l’objectiu de sumar esforços en una gala que va penjar el cartell de places exhaurides des de fa setmanes.

El sopar de gala va començar amb la intervenció telemàtica del Dr. Mora (Sant Joan de Déu), juntament amb la posada en escena de Xavi Serrano amb «La música cura», i actuacions de l’Orquestra Simfònica, Toni Ortiz, Alfred Garcia, Judit Vaz, Yolanda Roma, Pep Sala i Natxo Tarrés. 

Al llarg de la nit van intervenir en diferents converses Maria Josep Pozas, «la música em va curar»; Maria Xinxó ha conversat amb Arantxa Garcia-Raga de Músicos por la salud; o Quim Vila i Fermí Fernàndez amb el seu espectacle «La música cura i fa riure». També amb les intervencions de Laura Díaz, presidenta de l’Associació Albert Sidrach; Miquel Brugat, alcalde de Peralada o Jordi Masquef, alcalde de Figueres. En representació política han assistit a l’acte Agustí Badosa, president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà; Maria J. Porta, com a directora dels Serveis Territorials d’Administració Local; entre altres autoritats i personalitats rellevants. La nit també va estar amenitzada amb l’espectacle final del Frikybingo o DJ Dolça van Leeuwen.

L’Associació va ser creada el 2019 per familiars i amics de l’Albert Sidrach, jove que ens va deixar mentre lluitava contra el Sarcoma d’Ewing. En aquell moment es va veure que actualment no existeixen tractaments específics, ja que és considerada una malaltia minoritària i, com a tal, no gaudeix de la mateixa prioritat que les malalties amb una prevalença més elevada. És per això que es va crear l’Associació Albert Sidrach amb el fi de recaptar fons per a la investigació del Sarcoma d’Ewing.