L'Acústica dona 4.500 euros provinents del got solidari a un projecte d'integració social del club bàsquet Adepaf

Aniran destinats a 'Triple a la Desigualtat', una inciativa que, a través de l'esport, fomenta la integració social i el desenvolupament educatiu, esportiu i social d'infants d'Àfrica

Moment de l'entrega del xec simbòlic.

Moment de l'entrega del xec simbòlic. / Acústica

Emporda.info

El Club Bàsquet Adepaf de Figueres, entitat guanyadora del got solidari, ha rebut 4.500 euros provinents dels gots venuts durant el festival Acústica. El director de l'esdeveniment, Xavi Pascual, juntament amb Pilar Sánchez, regidora de Festes, Fires i Mercats, Associacionisme, Barris i Participació de Figueres, han fet entrega del xec a Oriol Rabert, president d'Adepaf.

Aquesta donació anirà destinada al projecte 'Triple a la Desigualtat'. Una iniciativa on a través de l'esport es fomenta la integració social, es promou el respecte entre persones, el desenvolupament educatiu, esportiu i social dels nens i nenes dels col·lectius desfavorits d'Àfrica, i crea una consciència en el nostre entorn de la situació de la zona, agreujada aquest darrer any per la crisi sanitària provocada per la Covid.

El got solidari és una de les activitats complementàries amb més pes i trajectòria de l’Acústica. Durant el festival només se serveix la beguda en gots reciclables. Aquest got es ven a 1 euro i el públic se’l pot emportar a casa i, fins i tot, fer-ne col·lecció. Des de fa deu anys, part de la recaptació del got solidari es destina a un projecte social que s’escull a partir d’una crida que es fa a les diferents entitats de la ciutat de Figueres.

Al got també s’hi imprimeix publicitat de l’entitat i també se cedeix un espai perquè es puguin realitzar campanyes de sensibilització del projecte.