Rubiales, davant el jutge: «Hermoso va marxar rient i em va donar dos copets»

«Com li he de demanar perdó si estàvem tots dos supercontents?», va declarar l'expresident de la Federació Espanyola de Futbol davant l'Audiència Nacional

Luis Rubiales arribant a la Audiencia Nacional

Luis Rubiales arribant a la Audiencia Nacional

Redacció

L’expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, va insistir davant el jutge en el seu relat sobre el polèmic petó a la jugadora Jenni Hermoso després de proclamar-se la selecció espanyola femenina campiona del món. Rubiales fins i tot va afirmar que l’exjugadora del Barça se’n va anar «morta del riure» i que fins i tot li va donar «dos copets»

«En l’entrega de medalles, jo estava abraçant les jugadores, al míster, quan va passar ella [Jenni Hermoso]. Va venir cap a mi a fer-me una abraçada. Ens abracem, ella m’aixeca i faig un gest per no caure, tot això amb una conversa en la qual jo li recordo (perquè havia fallat un penal) que s’animés una mica, que sense ella no podríem haver guanyat el Mundial. Ella em diu que soc un crac, que moltes gràcies. I llavors l’hi pregunto, l’hi pregunto. I ella em diu que d’acord», va explicar Rubiales a preguntes del magistrat de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge, segons revela ‘El Español’.

En la seva declaració de 54 minuts l’exdirigent federatiu va afirmar davant el jutge que el polèmic gest va ser «una cosa natural entre dues persones que han estat convivint molt temps». «Com li he de demanar perdó si estàvem tots dos supercontents?», va afegir.

 «Ella m’agafa d’on pot, jo l’agafo també i no hi ha més. Dos o tres minuts després em van agafar entre totes i em van mantejar, em van balancejar. I en aquell moment no diré que no em toquin, amb perdó, el cul, els genolls o l’espatlla. Hem guanyat un Mundial i és una mica indescriptible l’eufòria i l’alegria tan tremenda que hi ha», va exposar Rubiales davant el jutge.