Marc Ribas deixa Girona

El mediàtic cuiner anuncia que tanca l'hamburgueseria La Brutal al Barri Vell

Marc Ribas en una imatge promocional de l'hamburguesaria la Brutal.

Marc Ribas en una imatge promocional de l'hamburguesaria la Brutal. / @LABRUTAL

Redacció

El mediàtic cuiner Marc Ribas ha anunciat que tanca la seva hamburgueseria a Girona, La Brutal. A través d'una publicació al seu compte d'Instagram, Ribas ha informat que "m'he d'endur La Brutal amb mi". "Ara Mateix, El ciri, el restaurant que fa 6 anys que tinc a Terrassa, necessita més de mi i jo no puc ser a tot arreu", explica.

L'hamburgueseria del cuiner Marc Ribas a l'antic local del Museu del Vi va aixecar la persiana l'1 de juliol del 2022, amb l'objectiu de poder "explicar què fem els catalans als fogons a través d'una hamburguesa", detallava mesos abans de l'obertura el cuiner en una entrevista amb Diari de Girona.

En el seu anunci a xarxes, el cuiner admet que "a Girona hem tingut molt d'èxit". "No sé quin projecte continuarà havent-hi allà, però segur que també serà un èxit", afegeix. El mediàtic cuiner explica que "ara mateix tinc ganes de gaudir i necessito retrobar-me amb els fogons de forma activa, i és a Terrassa on ho vull fer". En aquesta mateixa línia, aquest dissabte, en declaracions a El Periódico, del mateix grup editorial que Diari de Girona, ha assegurat que "tinc moltes ganes de cuinar. A 'Joc de cartes' faig de vedet i satura molt. Necessito ser cuiner".

Ribas també ha aprofitat el seu escrit per "agrair a totes les persones que heu vingut a La Brutal i que heu queixalat aquesta cuina catalana amb carn, pa i romesco lleugerament envinagrada amb el bitxo de Girona, l'avellana de Brunyola i les delicioses patates fregides amb oli del molí d'Arbúcies".