L'oncle de Rubiales: "Vaig dir a Luis al xalet de Salobreña: 'Aquestes noies tenen 18 anys, podrien ser les teves filles!"

L'ex Cap de Gabinet del president suspès de la RFEF trenca el seu silenci i carrega durament contra el nebot

Luis Rubiales.

Luis Rubiales. / RFEF

Fermín de la Calle

Juan Rubiales (Motril, 1961), germà del pare del president de la Federació Espanyola de Futbol, va ser cap del Gabinet de la Federació durant un temps. Abans, aquest veterà periodista va ajudar el nebot a aconseguir el control de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), des d'on va fer el salt a la Federació.

Ajuda psicològica

Un cop allà, Luis Rubiales va col·locar el seu oncle al càrrec del Gabinet, però després d'anys de col·laboració va acabar trencant amb el seu oncle Juan per les constants negatives d'aquest a complir els seus desitjos. Ara el germà del seu pare ha trencat el seu silenci en diversos mitjans de comunicació carregant durament contra el nebot, del qual ha afirmat: "Va posar les filles davant la càmera, va sacrificar el seu pare i la seva madrastra, ara la seva mare... Aquest noi necessita ajuda psicològica i un programa de reeducació social”.

La festa al xalet de Salobreña

Juan Rubiales va revelar episodis molt controvertits com la famosa festa al xalet de Salobreña: "A Salobreña, Luis em va dir 'Anem a pegar-nos-la. 'Nene' portarà unes noies'. Vaig parlar amb el seu cap de relacions institucionals i li vaig dir: " Això és una bogeria'. Me'n vaig anar a la meva habitació i van venir a buscar-me nus, nois i noies, perquè m'unís. Em vaig negar i li vaig dir: "T'has tornat boig, aquestes noies tenen 18 anys, podrien ser les teves filles!".

A Nova York a veure Canelo pagat per la Federació

El seu exCap de Gabinet també va explicar que hi va haver un viatge "abans del de la pintora, al gener o febrer, en què Rubiales volia anar a un combat de boxa de Canelo a Nova York i tot es va pagar amb diners de la Federació. Ens va dir: "Si truca la premsa digueu que anem a una reunió a l'ONU". Però no hi va haver cap reunió. Va passar per Miami, on hi havia el promotor de la baralla i es va disfressar d'entrevista amb televisions. No hi va haver cap d'aquestes reunions".

Juan Rubiales, oncle de Luis i excap de Gabinet de la Federació.

Juan Rubiales, oncle de Luis i excap de Gabinet de la Federació. / EFE

A Londres amb Piqué i la seva comissió

El seu oncle també va revelar un viatge a Londres que va fer "en secret a Londres amb Piqué i van signar un preacord amb Aràbia Saudita per la Supercopa. Els donaven 30 milions i després va aparèixer Qatar, que pagava 3 milions més. Però és clar, aquí Piqué no cobrava la seva comissió. Així que van utilitzar els 33 milions de Qatar per apujar l'oferta als saudites, però amb Piqué cobrant la comissió. Perquè amb Qatar no hi havia intermediaris".

Bronca amb Rienda i Irene Lozano

Finalment va parlar de les topades del seu nebot Luis amb les secretàries d'Estat per a l'esport i presidentes del Consell Superior d'Esports, María José Rienda i Irene Lozano: "Amb María José i Irene va tenir actituds masclistes i agressives. Amb Rienda pegava cops de puny a la taula i Lozano va fer fora Rubiales del seu despatx. Luis sempre ha estat un home amb un clar tint masclista".

Un sou de la Federació per al seu pare

Una altra revelació molt greu és la que revela que Rubiales va voler posar un sou federatiu al seu pare: "Va ser l'última discussió que vam tenir. Va ser dos dies abans d'acomiadar-me. Em va trucar i em va dir: 'Escolta oncle, hem de fer que li arribi uns diners mensuals al meu pare de la Federació". Jo li vaig dir: "És fàcil, traiem els diners del teu compte i el meu i l'ajudem". Ell em va contestar: "No m'has entès, vull que mensualment li arribi al meu pare uns diners de la Federació". Llavors li vaig dir: "Jo no participaré." I em va respondre: "Vés-te'n del meu despatx, no vull tornar a veure't. Ja sé de què vas". Va ser l'última vegada que vaig parlar amb ell”.