La mare de Luis Rubiales, en vaga de fam: «No m’importa morir

La mare de Rubiales es tanca en una església i es declara en vaga de fam

Àngeles Bejar

Àngeles Bejar / RFEF

ngeles Béjar, mare de Luis Rubiales, cessat temporalment com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), i la seva cunyada, mantenen per segon dia la clausura i la vaga de fam en una església de Motril (Granada) per demanar justícia per al seu fill, suspès d’activitat per la FIFA arran de la polèmica del petó a la boca a la jugadora de la selecció de futbol Jenni Hermoso.

‘El programa del verano’ ha emès en exclusiva les primeres declaracions d’Ángeles Béjar mentre es troba tancada a l’església de Motril fent una vaga de fam. La dona demana justícia per al seu fill i també incideix que Jenni Hermoso digui la veritat.

La reportera detalla que el rector de l’església no està a gust en aquesta tessitura: «L’hem vist sortir aquest matí a primera hora, no ha volgut donar cap declaració i no se’l veia gens còmode amb la situació». A més, sobre l’església, la periodista apunta: «Malgrat el tancamaent, aquesta tarda hi ha programada una missa a les vuit del vespre».

La reportera del programa aconsegueix parlar en exclusiva amb Ángeles Béjar mentre aquesta es troba tancada a l’interior de l’església. La mare de Luis Rubiales, igual com les cosines del president, assenyalen Jenni Hermoso: «Hola, vull que aquesta noia digui la veritat». Després d’això, la dona declarava a la companya: «Estic bé, moltes gràcies. Ja, sisplau, vull resar».

La periodista pregunta de nou pel seu estat de salut després d’haver vist un metge a primera hora del matí accedir a l’església. Ángeles li aclareix ràpidament: «Estic bé, crec molt en Déu i demano la veritat». No obstant, tot seguit la mare fa una declaració que sorprèn la reportera: «Hi seré fins que el meu cos aguanti, no m’importa morir per la justícia perquè el meu fill és una persona decent».

Per acabar, la mare de Luis Rubiales sentencia: «No és just el que estan fent».