A partir de 25 dòlars

Aquests són els objectes que Elon Musk traurà a subhasta de l’antic Twitter

Tots aquests objectes i prop de 700 més sortiran a subhasta a partir del 12 de setembre

Redacció

Un neó del mític i ja extint ocell blau a partir de 25 dòlars (uns 22,80 euros), els sofàs que van servir de llits improvisats per als seus empleats quan Elon Musk va aterrar a la seu, una cafetera per mantenir-se despert i fer front a les maratonianes jornades que els van tocar a molts d’ells perquè el barco d’una de les xarxes socials amb més influència a escala global no s’enfonsés.

Tots aquests objectes i prop de 700 més sortiran a subhasta a partir del 12 de setembre, ja que el nou amo de Twitter vol fer creu i ratlla de manera radical des que va adquirir l’empresa amb seu a San Francisco. No només va ser un canvi de nom, ara rebatejada com X, és tot un canvi de filosofia per fer que aquesta xarxa social es transformi de tal manera que el resultat final sigui a imatge i semblança del seu actual propietari.

Així, es podrà licitar per multitud d’objectes d’oficines, entre ells 225 de relacionats amb ordinadors i components electrònics, equipament alimentari i de restauració, instruments musicals i fins a 300 ofertes per mobiliari de la seu oficial.

La llista d’objectes que sortiran a subhasta es pot consultar aquí.