La decisió definitiva de Joana Sanz: trenca la seva relació amb Dani Alves públicament

La model ha posat fi a la seva relació amb l'exfutbolista després de visitar-lo a la presó

Dani Alves i Joana Sanz.

Dani Alves i Joana Sanz. / EP

EP

El passat cap de setmana, Joana Sanz acudia a la presó de Brians 2 per retrobar-se amb Dani Alves després de més d'un mes sense veure's. Una visita que feia saltar les alarmes, ja que la model abandonava la presó sense fer cap declaració i amb el rostre completament seriós. No era per menys.

Joana ha posat fi a la seva relació amb l'exfutbolista. A través de les seves xarxes socials ha compartit dues fotografies del seu diari en el qual explica per què ha pres la decisió de posar punt final a la seva relació amb Alves. La suposada violació que la seva exparella va cometre a finals de l'any passat sembla que els ha passat factura a tots dos i la model ha decidit començar una nova etapa en la seva vida.

"M'encantaria que les línies aquí escrites siguin d'amor i felicitat, però no és el cas" començava explicant Joana, assegurant que "han estat mesos horribles, no els més durs de la meva vida, però sí que molt foscos i dolorosos" en els quals ha sentit "la sensació d'abandó i solitud".

La model ha deixat clar que "vaig triar com a company de vida una persona que davant els meus ulls era perfecta", però l'ocorregut en els últims mesos ha provocat una ruptura irremeiable: "em costa tant acceptar que aquesta persona pogués trencar-me en mil trossos", tant que "crec que em costarà anys de vida treure de la meva memòria la seva manera de mirar-me, aquesta manera de mirar-me, aquesta forma de com si jo fos el més increïble del món".

Joana es considera una persona humana que ha estat al costat d'una persona quan més el necessita, "tan humana que malgrat l'any que m'ha causat continuo sent aquí al seu costat. Segueixo i continuaré estant, però d'una altra forma" afirma.

Joana Sanz

Joana Sanz /

D'aquesta manera, Joana ha confessat que "l'estimo i l'estimaré sempre", però "perdonar alleuja, així que em quedo amb el màgic" i conclou assegurant que "tanco una etapa de la meva vida que va començar el 18/05/15". Unes paraules d'allò més sinceres amb les quals ha volgut explicar a tots els seus seguidors que ha pres la decisió de posar punt final a la seva relació amb Alves i que està preparada per a "passar a la següent etapa".