Brad Pitt ha estat vist sortint amb Inés de Ramón, una autèntica desconeguda al nostre país però una important influencer i exparella de Paul Wesley, amb qui es va separar recentment. Tots dos han estat en un concert de Bono a Los Angeles, on van estar força tranquils amb alguns amics de Pitt. D'acord amb el Daily Mail, tots dos van ser vistos donant-se la mà.

Pitt, que havia estat vinculat amb Emily Ratajkowski recentment (qui ha resultat estar amb Pete Davidson), va marxar amb el seu Tesla mentre que De Ramón va marxar amb els escortes de Brad Pitt, cosa que demostraria que tots dos estan relacionats d'una forma més profunda de la que podria semblar al principi.

De Ramón va trencar amb la seva parella al setembre. Tots dos feia quatre anys que estaven junts, el 2018 van oficialitzar la seva relació. Tot i això, s'havien mantingut en una relació de festeig i no havien arribat al matrimoni. Presumiblement, la seva exparella, Paul Wesley, estaria vinculat a una altra actriu de vint-i-dos anys amb qui hauria començat una relació abans de tallar amb Inés.