La dissenyadora de moda figuerenca Celia Vela ha col·laborat en la creació del nou vestuari corporatiu del personal d'atenció al públic del Museu del Joguet, en el marc de la celebració dels seus primers 40 anys.

Celia Vela ha creat unes armilles de neoprè amb acabat denim que es combinen amb peces bàsiques de color, vermell, blanc i negre. Les armilles porten aplicades sobre la roba, la baldufa, símbol del Museu i han estat realitzades per l’empresa de Figueres, Comoyoko. Les baldufes no només són un element corporatiu i estètic sinó que s'han convertit en una gran butxaca.

Fa uns anys, va crear una col·lecció de vestits amb un teixit estampat, per una de les nines del Museu, la Nadalina, que sempre l’ha tingut enamorada i una rèplica de la qual surt al carrer per Nadal. La dissenyadora s'ha sentit molt il·lusionada amb aquest encàrrec que renova el vestuari del Museu.

La Celia Vela ha sentit sempre una estima especial pel Museu que coneix molt bé, i pel seu director, Josep Maria Joan Rosa.