Diego Ramón Jiménez Salazar, més conegut com Diego 'El Cigala', es troba als jutjats de violència sobre la dona de Madrid per declarar per un presumpte delicte de violència de gènere arran d'una denúncia de la seva parella, han informat fonts jurídiques. El ballador va ser detingut dimecres a la nit en un hotel de Madrid acusat de presumptes maltractaments continuats a la seva parella. Abans de ser posat a disposició judicial, se l'ha traslladat aquest matí a la Comissaria de Moratalaz.

Ara, haurà de declarar davant el jutjat número 7 de violència de gènere, que aquest dijous està en funcions de guàrdia de detinguts. Les diligències s'enviaran a Jerez de la Frontera (Cadis), perquè la denúncia es va interposar en aquesta localitat. La detenció es va produir per la denúncia que va interposar la seva parella, en la qual parla de maltractaments continuats en el temps, almenys els dos últims anys, tant físics com verbals i psicològics, alguns molt recents.

El cantaor de flamenc va ser traslladat a la comissaria de la Policia Nacional del districte Centro al carrer Leganitos, on ha passat la nit.